Om Asaa

Om Asaa:

Disse 2 film giver overblikket…
 


 

Og her kan du se hvad TV2 Nord og Bladet Østkysten skriver om Asaa. Der er også et galleri med billeder fra Asaa og omegn.


 

Velkommen til Asaa og Østkysten
Asaa er en hyggelig lille by med ca. 1.200 indbyggere. Byen er placeret på den naturskønne østkyst og er omgivet af skov, vand og den mest børnevenlige strand i Nordjylland. I Asaa er der et mangfoldigt foreningsliv for alle aldre – du finder bl.a. fodbold, håndbold, badminton, billard, vinterbaderklub, skytteklub, spejderforening, dykkerklub og meget mere.
Byen er det ideelle sted at bosætte sig, hvis du ønsker et godt hus til fornuftige penge, et liv hvor du og din familie vil være tæt på naturoplevelser, men hvor arbejdspladsen, kulturoplevelsen eller shoppingturen i Aalborg ikke er mere end 25 minutters kørsel væk i bil. Asaa og Østkysten er således et attraktivt sted at bosætte sig, hvis du arbejder i Aalborg-området, men foretrækker at bo et sted med ro og landlig idyl.
Når du bor i Asaa har du måske råd til en ekstra bil – ellers er det nemt at komme frem og tilbage med offentlig transport, hvor der i Asaa er flere afgange i timen med X-bus til bl.a. Sæby, Dronninglund og Aalborg.
I Asaa er der lidt længere mellem husene, men tættere mellem menneskene. Her finder du et lokalsamfund, hvor nærhed og tryghed er i højsædet. Dette afspejles også i byens velfungerende daginstitutioner, hvor dagplejere, børnehave, SFO og skole er med til at sætte rammerne for at byens børn får en tryg og rolig opvækst. Børnefamilier har hermed nogle helt andre muligheder for det gode liv, end hvad storbyen kan tilbyde.

Byens købmand er ét af byens samlingssteder, her finder du alle de dagligvarer, man som familie har brug for. Ønsker du muligheden for et endnu større udvalg, skal du ikke køre mere end 5 minutter for at komme til Dronninglund, hvor du finder discountforretninger og diverse detailbutikker.
Særligt i sommerhalvåret er der masser af begivenheder og aktiviteter, som både de lokale og områdets mange turister kan fornøje sig med. Bl.a. Asaa Hestevæddeløb, som hvert år trækker flere tusinde besøgende til. Den lille, hyggelige havn i Asaa er spækket med diverse arrangementer og aktiviteter, fx krabbefiskeri for børn, havnefestival og loppemarkeder.
Som du vil erfare, er der i Asaa noget for borgere i alle aldre, som har det til fælles, at de ønsker at leve et roligt og trygt liv i naturskønne omgivelser uden at være afskåret muligheden for at tage del i storbyens mange attraktioner.
Du kan også blive MEDborger
En initiativgruppe kaldet ’Samrådet Østkysten’ har etableret en MEDborgergruppe, der nyder stor opbakning fra områdets beboere og foreninger. MEDborgergruppen bidrager til at fremme det gode fællesskab og sammenhold på Østkysten, hvilket har resulteret i forskellige arbejdsgrupper, der bl.a. engagerer sig i modtagelse af nye tilflyttere, branding af Asaa, Geraa, Melholt og Østkysten, byforskønnelse, koordinering af foreningsaktiviteter, seniorhold m.m.
Her på siden kan du finde flere informationer om alt dét, der foregår i Asaa. Der vil ligeledes være mulighed for at læse om områdets historie, nye tilflytteres indtryk af Asaa samt praktiske informationer og kontaktoplysninger om byens erhvervsliv, institutioner og foreninger.
Læs om hvorfor folk valgte at flytte til Asaa: Den gode historie.
Vi glæder os til at se dig.