KFUM-spejderne i Asaa

Nyhed:
Indtil videre kan man ikke gå til spejder da vi mangler spejderledere. En arbejdsgruppe er i gang med at genstarte spejderarbejdet, der også kommer til at omfatte familiespejder. Har du lyst til at være med til at genstarte spejderarbejdet, så send en mail til kontakt@9340asaa.dk.
 
KFUM-spejderne er både for drenge og piger, der elsker sjov, og som er med på at lege i den fantastiske natur, vi har ved spejderhuset og ved den nærliggende strand. Vi mødes i Spejderhuset på Sømærket 10 i Asaa til spændende aktiviteter. Du kan blive spejder, allerede fra du går i børnehaveklasse.
 
I 2018 fik vi 8 nye kanoer som vi bruger flittigt, blandt andet har vi været på en uges tur i Sverige og på flere ture i de nærliggende åer.
 
Vi mødes således: Bæverflokken og ulveflokken mødes fra kl.17.30-19.00. Bæver er for børn fra 0.klasse – 1.klasse. Øvrige spejdere mødes kl. 19.00-20.30.
 
Vi vil meget gerne have flere spejdere og spejderledere. Så har du lyst til at være spejderleder, er du mere end velkommen til at kontakte den daglige leder Peter Lund på tlf. 4019 1146.
Formand for KFUM-spejderne er Kirsten Hylander, og Poul Søndergaard er kasserer.
Håber vi ses!
 
KFUM spejderne i Asaa